Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Premis Barcelona Sustainable Tourism a les bones pràctiques 2019

El Comitè del programa Sustainable Tourism de Turisme de Barcelona convoca la III edició dels Premis Barcelona Sustainable Tourism a les Bones Pràctiques.

Què són?

L’objectiu és reconèixer l’esforç i la dedicació en l’àmbit dels diferents eixos de la sostenibilitat que realitzen les empreses del sector turístic, membres de Turisme de Barcelona.


S’estableixen les següents categories: 


  • Sostenibilitat social
  • Sostenibilitat ambiental 
  • Sostenibilitat del patrimoni cultural, natural i de les tradicions
  • Accessibilitat


Sostenibilitat social: totes aquelles accions que ajuden a millorar la dignitat de les persones, a eliminar la pobresa o a garantir una vida sana entre altres.

Sostenibilitat ambiental: les pràctiques que ajuden a preservar el medi ambient, a estalviar els recursos naturals i a aconseguir una ciutat més habitable.

Sostenibilitat del patrimoni cultural, natural i de les tradicions: totes aquelles polítiques que ajuden a preservar-lo i a donar-ne a conèixer la riquesa.

Accessibilitat: accions que ajuden a garantir un turisme per a tothom i a gaudir d’una destinació que vetlla per la inclusivitat. 

Més informació sobre els Eixos


Turisme de Barcelona i la sostenibilitat 

El programa Barcelona Sustainable Tourism de Turisme de Barcelona està obert a la participació d’empreses compromeses amb l’accessibilitat i la sostenibilitat ambiental, cultural, social i econòmica.

El programa agrupa un seguit d’establiments i serveis que permeten gaudir de la ciutat d’una manera més responsable. 

Més informació sobre el programa: www.barcelonaturisme.com/sustainable 


 

Business With Social Value:


Els premis es lliuraran el 17 de desembre al Palau de Congressos de Catalunya, en el marc del Business With Social Value (BWSV).


El BWSV es desenvolupa en una jornada, i es tracta d’un espai de networking i aprenentatge que ofereix solucions per construir relacions empresarials més justes i implicades amb la sostenibilitat. 


SOCIAL&SUSTAINABLE TOURISM és una iniciativa conjunta de Turisme Barcelona i del BWSV per crear un espai de reflexió, coneixement i negoci per al sector turístic alineat amb els valors i eixos del programa Barcelona Sustainable Tourism de Turisme de Barcelona dins de l’esdeveniment.


SOCIAL&SUSTAINABLE TOURISM generarà un espai de networking, tallers i conferències específiques per al sector del turisme dintre del Business With Social Value. 


Podeu consultar més informació sobre SOCIAL&SUSTAINABLE TOURISM en aquest enllaç. També aquí és concretarà el programa i horari de l’acte de lliurament de la tercera edició dels Premis Barcelona Sustainable Tourism a les Bones Pràctiques.


Més informació sobre el BWSV: www.businesswithsocialvalue.org

Bases dels premis 2019 i inscripció

Podeu consultar les Bases del Concurs en el següent enllaç


Convocatòria tancada. Gràcies!

Edicions anteriors

2018

2017

Contacta amb nosaltres

Per qualsevol consulta respecte els Premis BST o la inscripció del projecte, no dubteu en posar-vos en contacte amb el departament Barcelona Sustainable Tourism de Turisme de Barcelona, mitjançant el Email: sustainable@barcelonaturisme.com

Guanyadors dels Premis BST a les bones practiques 2018