Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter
Àrea restringida
Recordar clau

Introdueixi el correu de contacte on podem enviar-li la seva clau d’accés

Avantatges de fer-se'n membre
Esmentem algunes avantatges de fer-se membre del programa de Barcelona Shopping City, si ho desitgeu podeu contactar amb el departament per a rebre més informació.

  • Atenem famtrips de periodistes, agències de viatge i touroperadors, els quals contribueixen d'una forma eficaç, mitjançant la tasca d'informació i intermediació, al nostre posicionament com a ciutat de shopping internacional.

  • Col·laborem en grans esdeveniments que la ciutat organitza: congressos com el MWC, convencions i incentius, fires com la World Travel Market, la IBTM, activitats esportives i culturals, Pride Barcelona, 080 Barcelona Fashion Week, etc.

  • Organitzem, directament o en col·laboració, esdeveniments i campanyes que ajudin a posicionar-nos, com ara la campanya Barcelona Shopping Days o la Christmas Shopping in Barcelona.

  • Promocionem Barcelona com a ciutat internacional de shopping en els creuers que arriben a la ciutat mitjançant la difusió del nostre plànol Barcelona Shopping City Map.

  • Distribuïm el nostre material de promoció (Barcelona Shopping City Map i les guies Barcelona Shopping Line & Unique Guide) als hotels, apartaments i oficines d'informació de Turisme de Barcelona.

  • Oferim servei Tax Free Cash Refund en dues oficines situades al centre de la ciutat amb els principals operadors.

  • Elaborem informe de les nostres accions mensuals on estem presents i de les dades del servei Tax Free Cash Refund de les nostres oficines.

  • Organitzem i creem rutes guiades comercialitzables pels barris, que inclouen experiències en botigues de diferents especialitats conjuntament amb l'oferta cultural i gastronòmica del barri.

Veure tots els membres del Barcelona Shopping City.
Contacteu amb Barcelona Shopping City
Tel:
Fax:
Mail:
[+34] 933 689 700
[+34] 933 689 701
shopping@barcelonaturisme.cat
Barcelona Shopping Line