Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter
Restricted area
Remember password

Enter your contact e-mail where we can send you your username and password

Les joies de Barcelona
La joieria Bagués-Masriera dedica una col·lecció a la capital catalana amb motiu del seu 175è aniversari
25.02.2014
Barcelona, febrer de 2014.- La joieria catalana Bagués-Masriera, una de les firmes amb més tradició en la creació artística de joies d'art d’Europa, celebra aquest any 2014 el seu 175è aniversari amb el disseny d'una exclusiva col·lecció de joies en homenatge a la ciutat que l'ha vist néixer, Barcelona. La mostra inclou 25 peces de forma esfèrica, símbol d’una ciutat plural, equilibrada i inserida en el món. Cadascuna ha estat elaborada en or blanc o groc, amb diamants i també esmalts, i decorada a partir d’una paleta de 45 colors que sintetitzen els colors propis de la capital catalana.

El reconeixement internacional de la firma Bagués-Masriera parteix de la concepció de la joia com una obra d'art per ella mateixa i de l'ús de l'esmalt com a element essencial en les seves peces. La joieria, ubicada als baixos de la Casa Amatller, elabora joies Art Noveau sota la marca Masriera, que destaquen per la sinuositat floral i la sensualitat femenina, i en el llenguatge de l’alta joieria contemporània hi és representada amb la marca Bagués. Avui dia, la firma s’ha expandit comercialment arreu del món.
Els inicis de la joieria Bagués-Masriera es remunten a l’any 1839, època en què Josep Masriera i Vidal va obrir el seu propi taller de joieria i orfebreria al barri dels argenters i orfebres de Barcelona. Després de la seva mort, els seus fills Josep i Francesc Masriera van aconseguir donar un gran impuls al negoci amb el disseny de joies artístiques d’alt nivell i la recuperació de diverses tècniques de pintura en esmalt. Va ser, però, el fill de Josep, en Lluís Masriera, el gran joier del Modernisme i representant de la joieria Art Noveau a Europa, qui va consolidar l’èxit internacional del negoci familiar.

La història de la firma joiera està marcada per la fusió entre grans noms de la joieria catalana que han reforçat la seva reputació i prestigi internacional: amb els Carreras es fusiona el 1915 i els Bagués absorbeixen completament la societat el 1985, aquesta última nissaga joiera establerta a Barcelona el 1917 destacada per la seva col·lecció d’obres contemporànies d’inspiració mediterrània.
La joieria Bagués-Masriera és membre de Turisme de Barcelona a través dels programes Barcelona Shopping Line i Barcelona Premium.

http://www.masriera.es
http://www.bagues.com
Contacta amb Home
Tel:
Fax:
Mail:
[+34] 931 234 567
[+34] 931 234 567
info@barcelonaturisme.com

We highlight

Mitja Marató Barcelona
14 February 2016
The 26th Half Marathon covers an urban circuit of 21,097km, is the first big race of 2016
Mobile World Congress
22-25 February 2016
The most innovative industry-leading event in global mobile communications.
ENETS 13th
9-11 March 2016
Annual Conference of the European Neuroendocrine Tumor Society
Zurich Marató de Barcelona
13 March 2016
The key competition in athletics where amateur runners are the protagonists