Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter
Restricted area
Remember password

Enter your contact e-mail where we can send you your username and password

El campionat de tennis Conde de Godó celebra aquest any el 60 aniversari
La gran novetat del torneig, que no s'interromp des de 1953, serà les reformes de la pista central, que comptarà amb més localitats.
27.02.2012
El llegendari Trofeu Conde de Godó, competició de tennis celebrada al Reial Club de Tennis Barcelona - 1899 i coneguda oficialment enguany com Barcelona Open Banc Sabadell, viu aquest any 2012 el 60è aniversari. La celebració, que marcarà totes les activitats promocionals del torneig i que intenta convertir aquesta edició en la millor de les dutes a terme fins al moment, tindrà lloc entre els dies 23 i el 29 d'abril.

Amb la transcendència d'aquesta edició, que pretén comptar amb la presència d'alguns dels millors tennistes del món, el Reial Club de Tennis de Barcelona posarà al dia algunes de les seves instal·lacions. La principal novetat serà la mateixa pista central del club, que per a la ocasió presentarà un nou aspecte. La seva capacitat s'elevarà un sis per cent, arribant a les 8.400 localitats, i els seients seran tots nous i en ells es podran llegir les inicials del club.

"El canvi també afectarà la comoditat i visibilitat dels espectadors, que a partir d'ara no tindran cap obstacle per seguir els partits", explica el president del club, Albert Agustí. El directiu també remarca que es tindran en compte altres aspectes que cada vegada són més determinants i imprescindibles per a qualsevol organitzador, com és el cas de la seguretat i de l'accessibilitat.

El torneig se celebra sobre una superfície de terra batuda i sense interrupció des de 1953, data en què, Carles Godó Valls, el Conde Godó, el va posar en marxa amb motiu de la inauguració a Pedralbes de la nova seu del Reial Club de Tennis Barcelona, anteriorment ubicada al carrer Ganduxer. El primer trofeu, el 1953, el guanyà, després de derrotar l'argentí Enrique Morea, el nord americà Vic Seixes. L'última edició, la de 2011, va ser Rafa Nadal, el tennista de Manacor (Mallorca), qui guanyà la seva sisena corona a Barcelona en superar l'alacantí David Ferrer en dos sets.
Contacta amb Home
Tel:
Fax:
Mail:
[+34] 931 234 567
[+34] 931 234 567
info@barcelonaturisme.com

We highlight

Mitja Marató Barcelona
14 February 2016
The 26th Half Marathon covers an urban circuit of 21,097km, is the first big race of 2016
Mobile World Congress
22-25 February 2016
The most innovative industry-leading event in global mobile communications.
ENETS 13th
9-11 March 2016
Annual Conference of the European Neuroendocrine Tumor Society
Zurich Marató de Barcelona
13 March 2016
The key competition in athletics where amateur runners are the protagonists