Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter
Restricted area
Remember password

Enter your contact e-mail where we can send you your username and password

Les Arenes, un centre comercial amb història
L'espai d'oci, botigues, restauració i cultura es troba situat a la plaça d'Espanya, a l'eix que connecta la Gran Via amb l'aeroport del Prat.
28.06.2011
Barcelona ja compta amb un nou complex d'oci, botigues, restaurants que es suma a l'oferta comercial que ofereix la capital catalana. L'antiga plaça de toros de Les Arenes, situada a la plaça d'Espanya, s'ha convertit en un centre avantguardista amb un posicionament que manté tres aspectes primordials: és un espai comercial i d'oci diferent, tant per la seva oferta com per la barreja de comerç i cultura que li dóna una connexió social a la ciutat. Les Arenes alhora és un edifici singular; té un gran atractiu arquitectònic que el converteix en un símbol emblemàtic de la capital catalana i a més, a l'última planta del centre comercial hi ha un mirador on es pot contemplar les vistes de Barcelona.

Sens dubte, Les Arenes de Barcelona s'ha convertit en un espai innovador on es pot trobar des de botigues de moda, supermercats i cines, fins a un centre esportiu amb pista de footing circular i d'alçada per córrer a l'aire lliure, un centre d'Spa urbà, el Museu del Rock i un gran espai per a la celebració d'esdeveniments i exposicions. A més a més, l'edifici té una ubicació excel·lent. Està situat al cor de Barcelona, a l'eix que connecta la Gran Via amb l'aeroport del Prat, concretament a la plaça d'Espanya. Davant es troba la Fira de Barcelona que cada any acull a més de 3 milions de visitants i compta amb un transport públic immillorable de metro, autobús, Ferrocarrils de la Generalitat i parada de taxis. Per altra banda, l'edifici té 1.750 places d'aparcament

Després de molts anys d'inactivitat (des del 1977), els estudis d'arquitectura Richard Rogers Partneship i Alonso Balaguer Arquitectos Asociados s'han encarregat de portar el projecte de transformació de l'edifici que originàriament acollia l'antiga plaça de toros que va ser construïda l'any 1900. D'estil neomudèjar, va ser un dels edificis representatius que va esdevenir un punt de referència de la Ciutat Comtal. La conservació de la façana original, situada a 4 metres sobre la cota actual del carrer, ha suposat un desafiament arquitectònic de primer ordre. El resultat final, després de set anys d'obres, ha estat una revalorització de l'espai amb més de 30.000 m2 de superfície, 16.300 m2 de comerç i 14.700 m2 d'oci. De les sis plantes que té, tres estan dedicades a comerços de moda, alimentació i altres serveis. Les altres tres ofereixen espais d'oci, esport i cultura.

El complex comercial es corona amb una cúpula que cobreix la cinquena planta de l'edifici. Té una alçària de 27 m, la seva circumferència fa 300 m de longitud i s'ha construït amb elements prefabricats de fusta laminada per incrementar la seva lleugeresa del complex. L'alçària i els 90 metres de diàmetre converteixen la zona central en un espai que acull restaurants amb àrees de terrassa exterior orientades a diferents zones de la ciutat i envoltades d'un ampli passeig des d'on es contemplen unes vistes espectaculars de Barcelona.

En definitiva, és un espai que proposa una oferta diferenciadora que pretén oferir una experiència de visita memorable als seus visitants, mitjançant un complex únic i singular de l'antiga plaça de toros remodelada gràcies a un projecte arquitectònic d'alta qualitat.
Contacta amb Home
Tel:
Fax:
Mail:
[+34] 931 234 567
[+34] 931 234 567
info@barcelonaturisme.com

We highlight

Mitja Marató Barcelona
14 February 2016
The 26th Half Marathon covers an urban circuit of 21,097km, is the first big race of 2016
Mobile World Congress
22-25 February 2016
The most innovative industry-leading event in global mobile communications.
ENETS 13th
9-11 March 2016
Annual Conference of the European Neuroendocrine Tumor Society
Zurich Marató de Barcelona
13 March 2016
The key competition in athletics where amateur runners are the protagonists