Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter
Àrea restringida
Recordar clau

Introdueixi el correu de contacte on podem enviar-li la seva clau d’accés

Les notes de premsa us descobriran les últimes novetats de Turisme de Barcelona i del sector turístic, des de nous projectes empresarials fins a resultats sectorials. En  l’apartat Notícies de ciutat trobareu també informacions més generals de la capital de Catalunya, dels seus diferents actors i protagonistes.Selecciona el dia d'inici

Selecciona el dia de fi
Notes de premsa
16.09.2019
El Consell General encarrega al Comitè Executiu de Turisme de Barcelona la creació d’un òrgan consultiu que englobi tots els actors econòmics i les diferents sensibilitats del fet turístic | El Consorci turístic tanca els comptes generals 2018 amb uns ingressos corrents de 56,9M€, un 5% més del pressupost inicial | El desplegament de l’Estratègia de Màrqueting Turístic de la Destinació Barcelona, ampliar el perímetre territorial de la destinació, repensar mesures per millorar les expectatives dels que ens visiten i administrar amb més eficiència el seu impacte sobre la destinació centren les accions futures del Consorci
06.09.2019
Aquest mes de setembre arriben 4 grans congressos de medicina | El programa Barcelona Convention Bureau continua captant congressos per la capital catalana i es preveu una bona temporada | Joan Canadell: “Catalunya necessita centrar el seu horitzó en gestionar la qualitat del turisme, i una de les vies per fer-ho és apostar pel turisme de reunions”. “Posar el focus en el turisme de reunions generarà múltiples beneficis al conjunt de sectors empresarials i contribueix a la creació d’un territori atractiu per l’atracció de talent i inversions | Xavier Marcé: “aquest és un sector prioritari, estratègic, que ha de comptar amb uns incentius culturals i socials més adequats a les seves expectatives, que vagin més enllà del mer gaudi passiu de la ciutat com a atractiu”. “Volem que l’experiència del visitant de congressos sigui a la vegada la millor porta d’entrada per a l’activitat econòmica”
30.07.2019
Avui s’ha reunit l’òrgan executiu per primer cop amb Joan Canadell com a president i amb Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Culturals com a nou vici-president primer  
24.07.2019
El Consorci Turisme de Barcelona ha estat la candidatura més votada d’entre els electors dels membres afiliats regionals i els membres amb representació mundial | Turisme de Barcelona amplia el suport internacional rebut com a referent de l’àmbit turístic i tornarà a estar en la Junta Directiva de l’entitat | L’OMT trasllada a Turisme de Barcelona la necessitat de fomentar l’aliança entre l’Organització i el sector privat per sincronitzar estratègies del sector privat amb els valors de l’OMT i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)
07.06.2019
El Consorci se suma a la iniciativa que organitza ‘Amics de la Rambla’ amb una acció de promoció dels vins catalans i que vol acostar una icona emblemàtica de Barcelona | Turisme de Barcelona ofereix una copa de vi o cava amb un descompte per pujar al Mirador
Notícies de ciutat
25.02.2014
La joieria Bagués-Masriera dedica una col·lecció a la capital catalana amb motiu del seu 175è aniversari
04.06.2013
Més de 200 motocicles emblemàtiques, com la primera fabricada a l'estat espanyol l'any 1904
17.09.2012
El nou tram, que s’afegeix als 16 quilòmetres ja existents, forma part de la Ruta Verda i uneix la capital catalana amb Cerdanyola
27.02.2012
La gran novetat del torneig, que no s'interromp des de 1953, serà les reformes de la pista central, que comptarà amb més localitats.
08.02.2012
Segons Euromonitor International, Barcelona és la cinquena ciutat que rep més estrangers a Europa. | La capital catalana és la ciutat amb major increment en el percentatge de turistes internacionals en el Vell Continent.
19.07.2011
L'empresa, que ara forma part del grup Planeta, compta amb un catàleg que inclou grans obres universals i 23 premis Nobel.
30.06.2011
La institució catalana programa un cicle de conferències per reflexionar sobre els reptes de futur. | L'entitat acompanya la societat i la cultura de Catalunya en la voluntat de ser present en el debat intel·lectual.
28.06.2011
L'espai d'oci, botigues, restauració i cultura es troba situat a la plaça d'Espanya, a l'eix que connecta la Gran Via amb l'aeroport del Prat.
Contacteu amb Comunicació i Estratègia
Tel:
Fax:
Mail:
[+34] 933 689 700
[+34] 933 689 701
premsa@barcelonaturisme.cat

Enllaços d'interès

Barcelona Film Commission  Servei que l'Ajuntament de Barcelona posa a disposició del sector audiovisual per a ajudar-lo a filmar a la nostra Ciutat.
Contacte: Tel. 934 548 066 | filmcommission@bcn.cat