Barcelona Turisme
Google+ Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter
Àrea restringida
Recordar clau

Introdueixi el correu de contacte on podem enviar-li la seva clau d’accés

Barcelona Food & Wine
La gastronomia és un dels plats forts de la cultura catalana. I parlar de gastronomia vol dir també parlar de vins. Aquesta riquesa gastronòmica, variada i de qualitat, ha contribuït a consolidar Barcelona com una ciutat de referència mundial: la cuina catalana basada en la dieta mediterrània, elaborada amb productes de temporada i de proximitat; les receptes associades a cada estació de l?any, des de les més tradicionals a les més creatives i innovadores; els restaurants i els grans noms de la seva cuina -Barcelona disposa de 28 estrelles Michelin-; i els vins, que ofereixen un gran nombre de matisos i sensacions, gràcies a la diversitat del paisatge que confereix caràcter a les varietats de raïm que s'hi cultiven.

Qui som

Qui som

Barcelona Food & Wine recull el relleu del programa Barcelona Gastronomia, creat el 2005, i té com a objectiu reforçar el posicionament de Barcelona com una ciutat referent en l’àmbit gastronòmic mediterrani, així com posicionar i consolidar Barcelona i la seva regió vitivinícola entre les destinacions enoturístiques top del món, aprofitant l’alta notorietat de la ciutat.

Membres del programa

Membres del programa

El programa recull part de l’oferta de restauració de la ciutat amb més de 160 establiments adherits que ofereixen diferents especialitats culinàries, així com també empreses que ofereixen activitats i experiències gastronòmiques i enoturístiques per conèixer la nostra gastronomia.

 
Amb la col·laboració de:
ACPET

Gremi de Flequers de Barcelona

 
Contacteu amb Barcelona Food & Wine
Tel:
Fax:
Mail:
[+34] 933 689 700
[+34] 933 686 701
foodandwine@barcelonaturisme.cat

Noticies

Barcelona, capital mundial de l'alimentació.  Mercabarna organitzarà el XXXIII congrés internacional de la Unió Mundial de Mercats Majoristes al 2018.[pdf]
Restaurant La Terrassa del Claris  El restaurant La Terrassa del Claris renova el seu menú sota el reconegut segell d'Aurelio Morales. (pdf)
Restaurant Manairó: Jordi Herrera estrena menú degustació i nou projecte.  El xef, que ha aconseguit sorprendre tant a gastrònoms com a públic amb la seva cuina inesperada, obre una nova etapa..(pdf)
Blanc reneix amb Carme Ruscalleda  Com a nova assessora gastronòmica, la Xef més estrellada del món ens apropa la cuina de sempre al restaurant Blanc. (pdf)
III Ruta del Bon Pa Barcelona 2017  

El dijous 14 de setembre la plataforma Panàtics farà entrega dels Diplomes als Mestres Forners Artesans que han estat seleccionats per formar La Ruta del Bon Pa de Barcelona 2017... (pdf)

El restaurant Disfrutar guanya el "Premi Miele al Restaurant amb Més Potencial" del 2017,  organitzat per "The World’s 50 Best Restaurants". [pdf]
Cellers Torres escollida "La marca de vins més admirada del món",  segons la revista britànica Drinks International [pdf]
 Délice