Barcelona Turisme
Google+ Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter
Àrea restringida
Recordar clau

Introdueixi el correu de contacte on podem enviar-li la seva clau d’accés

Barcelona Pirineus - Neu i Muntanya Amb la creació del Programa Barcelona Pirineus – Neu i Muntanya, Turisme de Barcelona aposta per aprofitar la riquesa de recursos i de l'oferta turística dels Pirineus i estendre els beneficis del turisme a Barcelona més enllà de la ciutat, a fi de potenciar la combinació entre turisme urbà i turisme de neu i muntanya per consolidar el posicionament de Barcelona i els Pirineus en l'àmbit turístic nacional i internacional.

Així, el Programa Barcelona Pirineus – Neu i Muntanya neix amb la vocació de crear sinergies entre els territoris i les marques Barcelona i Pirineus, així com de promocionar les activitats i els esports de neu i muntanya: la situació geogràfica de Barcelona a curta distància dels Pirineus permet combinar la visita a la ciutat amb activitats més enllà de les estrictament urbanes, en altres indrets del territori.

Qui som

El programa Barcelona Pirineus-Neu i Muntanya comprèn l'oferta turistica dels Pirineus adreçada al visitant.

  • Objectius
  • Avantatges de fer-se'n membre

Membres del programa

Membres del programa

Són membres del Programa les institucions, entitats i empreses vinculades a les activitats de neu i muntanya i la seva promoció.

 
Membre i adscrit a:
Pirineus Catalunya

Pirineus Catalunya

Adventure Travel

Adventure Travel Trade Association

 
Contacteu amb Barcelona Pirineus
Tel:
Fax:
Mail:
[+34] 933 689 700
[+34] 933 689 701
pirineus@barcelonaturisme.com

Notícies

Gran Pont de desembre a Baqueira Beret  Les més de 70.000 persones que han passat per l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu durant la setmana auguren una gran temporada.
La FCEH presenta la temporada d'hivern 2017-18 sota el lema: “Cat  La presentació va tenir lloc a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (Barcelona).
Ultra Pirineu 2017  El Pirineu ja està preparat per acollir la novena edició de l'Ultra Pirineu.
La Seu d’Urgell es prepara per a la final de la Copa del Món FIC  Se celebrarà al Parc Olímpic del Segre els dies 8, 9 i 10 de setembre.